About

About

 

zelfportet
 

Skills

Photoshop

90%

Illustrator

70%

Lightroom

90%

InDesign

70%

Premiere

75%

Stressbestendig

95%

Welkom op de website van GS Pics! Ik ben Gilles Scheijnen, professioneel fotograaf met brede ervaring.

Al zo lang ik me kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in fotografie. Mijn grootvader leerde me hoe zijn antieke camera’s werkten en al snel liep ik met mijn eigen fototoestel rond om de wereld rond me heen vast te leggen.

De bacheloropleiding Fotografie aan de Karel de Grote-hogeschool was dan ook de logische keuze toen ik ging studeren. Deze rondde ik in 2017 cum laude af. Ik deed er zowel theoretische kennis als praktische ervaring op. Klik hier voor de foto’s van mijn afstudeerproject en stage.

Ook als vrijwilliger heb ik veel ervaring in het vastleggen van uiteenlopende evenementen. Deze deel ik voornamelijk met mijn volgers op facebook. Klik hier om mijn facebook-pagina te bezoeken.

In 2016 werd ik uitgekozen om mijn fotoreportage ‘De hongerige stad’ te exposeren in het Museum Aan de Stroom. Klik hier voor de foto’s.

Ik specialiseer me in architectuur, landschap en documentaire, maar ben constant bezig met mezelf te ontwikkelen en neem dan ook graag opdrachten buiten mijn specialisatie aan.

Heeft u vragen of wenst u een offerte, kunt u me contacteren op info@gs-pics.be. Ik zit ook graag met u rond de tafel om samen uw concept uit te werken, zodat het resultaat voldoet aan al uw wensen!